Árak, díjszabás Zárszerviz Szeged

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon ...

Szolgáltatási díj: 8.500.- tól 30.000.- ig. +Áfa + Anyag + Áfa. Rendkívüli esetekben ettől jelentősen is eltérhet.
Kiszállási (Út) díj: 2022 05 01 től minden esetben 130 Ft/km + Áfa. kiszámlázásra kerül.
Parkolási díj: Amennyiben a munkavégzés helye fizető övezetben van az, akkor aktuális parkolási díjat/óra a megrendelőnek ki kell fizetni, de min. 1 órát!

Amennyiben önhibámon kívül a munkavégzés meghiúsul, úgy abban az esetben 8.500.- Ft + Áfa alapdíjat + az aktuális útdíjat + Áfa + az össze járulékos díj + Áfa kiszámlázásra kerül!

! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díjmentes !

TUDOM így elsőre soknak tűnik ez az ár, de én ezért az árét pontos, precíz, körültekintő és garanciális munkát adok át önnek, valamint adózó áfa körös, számlaképes mindenféle köztehertől mentes Egyéni Vállalkozó vagyok.

A biztonság a mai világban egyre fontosabb, spórolni csak a biztonságon és a minőségen tud. Ne tegye, mert nem éri meg.

Mit tartalmaz a Szolgáltatási díj? :

 • Kiszállási (Út) díjat (igen mert az autó se ingyen megy, benzin, műszaki, adók, szerviz)
 • Munkadíj, mert azért ingyen Jézus Krisztus koporsóját sem őrizték
 • Max 1 órás munkavégzést, teljes odafigyeléssel, precizitással
 • Ha kell 1db telephelyre, közeli üzletbe történő oda, vissza utat extrém esetben (Útdíj mellett)

Mi befolyásolja a Szolgáltatási díjat? :

- Napszak (igen, mert én is ember vagyok, szívesen segítek, de az este az nálam is este, az éjjel az nálam is éjjel)
- Hétköznap, vagy hétvége, vagy Ünnepnap (Igen mert én is ember vagyok és nekem is ugyan azt jelentik ezek a napok, mint másoknak, de mint mondtam szívesen segítek)

Díszbásomat befolyásoló tényezők:

 • Napszak (normál: 9-15)
 • Évszak (normál: 25C° Fok)
 • Időjárás (normál: Száraz napos)
 • Útviszonyok (normál: Járható, száraz)
 • Sürgősség (1hétnél rövidebb)
 • Bonyolúltság (normál: könnyen hozzáférhető)
 • Egyediség (egydi zárak, megoldások)

Nagymértékben függ a végösszeg attól, hogy mikor és hol, hova kéri a szolgáltatást, valamint, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. Telefonon, amikor bejelenti a hibát, problémát a telefonon keresztül közlöm önnel az akkori Szolgáltatási díjat, amit ha jóváhagy, azonnal indulok önnek segíteni!
Nem tudom a szolgáltatási díj mellé járulékosan tartozó anyagdíj költséget megmondani önnek, mivel nem látom a problémát, nem tudom, milyen módon lehet pld, elromlott zárját kinyitni, cserélni stb ...

Pontos árat csak is a probléma szemrevételezése után tudok mondani önnek.

A munka megkezdése előtt, ahogy szemrevételezem a problémát, közlöm önnel, hogy mire számítson, nagyjából a felhasználandó anyag árat is meghatározom. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kéri a helyreállítást, zárcserét,  mert úgy gondolja, hogy ön maga megtudja csinálni a helyreállítást, zárcsere, zárbeállítás, akkor az elvégzett munkát (szolgáltatási díjat) leszámlázom és eltávozom a helyszínről.

Felhívjom figyelmét, hogy ha az ön által biztosított anyag, hengerzárbetét, zártest, gyári hibája, vagy silány minősége miatt, ismét ki kell önhöz mennem, akkor egy mérsékelt, de újbóli szolgáltatásdíjat fogok kiszámlázni önnek.

Zárszerviz Szeged. Zárcsere, Zárbeállítás esetén felhívom a figyelmét, a többi esetlegesen cserére szoruló alkatrész, zárelem problémájára. Amennyiben ön nem kéri azok cseréjét, abban az esetben Garanciát nem tudok vállalni az elvégzett munkára, valamint a cserélt alkatrészre is csak úgy, ha ön tisztában van vele, hogy a nem kicserélt alkatrész tönkre teheti az új alkarészt! Bővebben a Garancia, Szavatosság menüpontban tájékozódhat!

Pld: Zártest csere szükségeltetik, mert akad a zár. Én kicserélem, de figyelmeztetem, hogy a zárbetétre is ráférnek a csere, de ön úgy dönt, hogy nem kéri, mert megtudja ön is oldani, annak a cseréjét.

Feltételezzük, hogy meg is csinálja! Rendben van a dolog, de akkor már a garanciális feltételek módosulnak, mivel az ön által kicserélt zárbetétet nem én biztosítottam és azért én nem tudok felelni, ha az így cserélt zárbetét miatt pld, nem tudja nyitni az ajtót és SOS zárnyitásra lesz szüksége, amikor fenn áll a veszélye, hogy sérül a zártest. Ilyenkor a zártest megsérülés nem az Én felelősségem.

Vagy elfelejti a zárbetétet kicserélni, mondván jó az még, de pár héten belül mégis tönkre megy úgy, hogy nem tudja nyitni ajtaját, akkor szükségessé válik egy SOS ajtónyitás, amikor az előzőekhez hasonlóan sérülhet a zártest, vagy akár a kilincs szett, vagy a törésvédő pajzs. Ilyenkor Engem nem terhel felelősség, hiszen figyelmeztetve volt a problémára, már korábban.

Abban az esetben ha maga biztosítja a Zárszerviz, Zárcsere, Zárjavítás anyagát és az tönkre megy időn belül, hiába én cseréltem ki, építettem azt be, Én akkor sem tudok felelni az így keletkezett kellemetlenségért, vagy anyagi károkért!

100% os pontosságú árat csak akkor tudok mondani, ha már a problémát elhárítottam és látom a felhasználandó anyagok típusát, méretét, főleg hengerzárbetétnél igaz ez. Nem lehet megmondani, még több éves tapasztalat birtokában sem, hogy pontosan milyen zárbetét való az éppen zárnyitott ajtóba.

 

Felméréses, megrendeléses munka esetén:

Zárszerviz 0-24 Felméréses, megrendeléses munka esetén, kimegyek a megadott címre, ott felmérem a munkát, majd közlöm a díjakat!

- Szolgáltatási díj
- Anyag díj

A felmérés nincs ingyen! Alapdíj 8500.- +Áfa + Útdíj 130.Ft + Áfa/km Kiszámlázásra kerül. Amiből az alapdíj 8500.- + Áfa jóváírásra kerül a megrtendelt munkából! Anyagra előleget csak is a raktárban nem található, vagy legyártandó alaktrészekre kérek Anyag ár föggvényében 50%, vagy akár 100% ot. Az így átvett előlegről digitális elismervényt adok!

Nincs járulékos költség, amiben ott megegyezünk annyi lesz a végösszeg, abban az esetben ha az adott elromlott zár egység, több ponton záródó zár, stb... nem beszerezhető, mert a gyártó át ált egy másik típusra, akkor Zárátállítást kell végrehajtani, amit ugyanolyan áron hajtok végre. Ilyen esetben az anyag árat visszaigazolom, a beszállítóval való egyeztetés után és az lesz a mérv adó ár, de 99% ban megtudom mondani az anyag árat előre és azt is, hogy maximum mennyi eltéréssel kalkulálhat, ha valamely más elem cseréje is szükségessé válna!

Felmérés élettartama. Abban az esetben, ha kimegyek felmérni, majd valami oknál fogva nem kéri a munkát 1-2 napon belül, akkor a felmérés 2 hétig él. 2 hét után új felméréssel kell kalkulálnia, aminek új költsége van! Ez alól kivétel a folyamatban lévő projekt, azaz, ha be kell rendelni, gyártatni kell az anyagot, alkatrészt, akkor az anyagbeszerzés idejével kitolódik!

Figyelem: Abban az esetben, ha az általam adott árat nem hagyja jóvá, akkor min. 8.500 Ft+ Áfa kiszállási díjat +, útdíjat 130 Ft+Áfa/km összeget ki fogom önnek számlázni, mert nem önhibámból hiúsult meg a munkavégzés!

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz
X

Zárszerviz 0-24 Szeged

A Házirend Tiltja a Másolást! Ne Lopj !

top